habernediyor.com

1 gol 41 milyon TL!

SPOR

Futbolculara toplamda 287 milyon lira maaş ödenen sarı-kırmızılı kulüp, 10 resmî karşılaşmada 7 gol atabildi. Galatasaray'ın 1 golü 41 milyona mal oldu.

Sezona kötü başlangıç yapan Galatasaray'da büyük bir hüsran yaşanıyor. Sarı-kırmızılı kulüp  oldukça fazla bir mali yükün altına girerken, futbolculara bonuslar hariç 287 milyon lira maaş ödemesi yapılıyor. Buna karşın Galatasaray 10 resmi maçta sadece 7 kez fileleri havalandırabildi.

Bu sonuçla Galatasaray'ın yalnızca 1 golünün maliyeti 41 milyon lira oldu. Transferi çok büyük ses getiren ve 5 milyon Euro garanti ücret ödenen Falcao 4 resmi sadece 1 gol atabildi. İmza parası ile birlikte bu sezon 4.5 milyon Euro kazanan Babel 2 golde kaldı. Yüksek maaş alan diğer isimlerinden Feghouli'ninde takıma bir katkısı olmadı.

Yılın en flaş transferleri arasında yer alan Falcao, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçta forma giyebildi. Kasımpaşa karşılaşmasında ağları havalandırabilen Kolombiyalı forvet beklentileri karşılayamadı. Transfer sürecinin uzaması nedeniyle Monaco ile idmana çıkamayan Falcao henüz fizik olarak hazır değil.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.