habernediyor.com

SAT Komandolarının eğitimi, “Özel Tim Semender” belgeseline konu oldu!

MEDYA

Yüksek kabiliyetli 13 sivil sporcunun, SAT komandoları eğitimine katılması, bir belgesel serisinde anlatılacak. Belgeselin ilk bölümü, 27 Şubat’ta yayınlanacak.

Su altı Taaruz yani SAT komandolarının zorlu mücadele eğitimi, sıra dışı bir hikayeyle bir belgesel serisinin konusu oldu. “Özel Tim Semender” adlı belgesel serisi, komandoların özel haftasından esinlenerek hazırlandı. Belgeselde yüksek atletik kabiliyetlere sahip 13 sivil sporcu bir araya geldi. Sporcular, SAT komandosu eğitimlerinin en zor haftasından esinlenerek tasarlanmış bir eğitim simülasyonunu tamamlamaya çalışıyor.

Yönetmenliğini Altuğ Gültan ve Burak Aksoy üstlendi

Belgeselin yönetmenliğini ise, 2020’ye damga vuran “Akıncı” belgeselinin de yapımcılığını üstlenen yapım tarafından hazırlanan belgesel, Altuğ Gültan ve Burak Aksoy yönetmenliğinde çekildi.  27 Şubat Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan belgeselde sporcular, 6 gün boyunca sadece 8 saat uykuyla farklı stres pozisyonlarına maruz bırakılıyor.

Sporcular, emekli SAT komandosu Bülent Kuru direktörlüğünde çalıştılar

SAT komandolarının eğitimlerinden ilham alınarak ortaya çıkan belgesel, emekli SAT komandosu Bülent Kuru ve ekip arkadaşlarının direktörlüğünde sporcular,  zorlu eğitimleri geçebilmek için gerekli donanımlara sahip olup olmadıklarını kanıtlamaya çalışıyorlar. Kilometrelerce süren koşular, saatler süren fiziksel eğitimler ve bitmeyen cezalar da eğitimin içerisinde yer alıyor.

Yorumlar (11)

Ibrahim çalbay 3 Yıl Önce

Piskolojik yönden çok guzel

Timur Misiloğlu 3 Yıl Önce

Katılmak istiyorum

timur34@hotmail.com 3 Yıl Önce

Katılmak istiyorum nasıl başvurabilirim

Köksal 3 Yıl Önce

Eğitmenlerin giydiği elbiseler satılıyor mu

Onur 3 Yıl Önce

Nerede çekiliyor

Bekir karaçayır 3 Yıl Önce

Katılmak istiyorum yardımcı olun

Bülent 3 Yıl Önce

Nasıl başvuru yapabiliriz?

Ysmn 3 Yıl Önce

Çok saçma ne kazandırıyor bu tim

İbrahim Tuna 3 Yıl Önce

Katılmak istiyorum yardımcı olurmusunuz

Ferhan 3 Yıl Önce

Nasıl başvuru yapabiliriz

Vedat katılmak isteri 3 Yıl Önce

Bence hayatta mücadele insanların bir birlerine güvenmesi kısaca hayatta mücadeleyi bırakmamak güzel bir seminer herkesin bu tur seminerlere katılmadı gerek

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.