habernediyor.com

Tuğba Özerk: Sosyal medya olmasa ünlüler çocuk da yapmazlar!

MAGAZİN

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, katıldığı bir programda fitili ateşledi. Soayal medyadaki ünlüler hakkında konuşan Özer, sosyal medya olmasaydı ünlülerin evlenip çocuk yapacağını hiç sanmayacağını belirtti. 

Şarkıcı Tuğba Özerk, yaptığı bir açıklamayla gündeme bomba gibi düştü. Ünlüler arasında dev bir tartışmanın fitilini ateşleyen Özerk, isimlerini zikretmeden birçok ünlüyü hedef aldı. Katıldığı bir programda Özerk’e, sosyal medya hakkında neler düşündüğü soruldu. 



Tartışmanın fitilini ateşledi

Sosyal medyada en çok paylaşım yapan ve bol takipçisi olan ünlülerden olan Tuğba Özerk, eskiden ünlülerin özel hayatını hep saklamak istediğini belirtti. Eğer ki sosyal medya olmasaydı da ünlülerin hala bunu yapmayı sürdüreceğini düşündüğünü belirten Özerk, bir tartışma konusu açtı.



40 yaşındaki ünlü şarkıcı, sosyal medyada ünlülerin çocuklarının ön plana çıkmaya başladığını belirtti. Ayrıca daha bebek olan ünlü çocuklara sosyal medya hesabı açılığını belirten Özerk, evliliklerin de çok ön planda yaşandığına parmak bastı. Özerk, sosyal medya olmasaydı ünlülerin çocuk yapıp evlenecek bir şey yapacaklarını hiç sanmadığını söyledi. Çocuğu olan ünlülerin bu konuda ne söyleyeceği ise, merak konusu…

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.