habernediyor.com

Hale Soygazi özür bekledi, Seda Sayan konuştu

MAGAZİN

Seda Sayan ile Uğur Aslan'ın sunduğu 'Artık Susma' programında Hale Soygazi'nin, Murat Şar isimli bir oğlu olduğu öne sürülmüştü. Bu iddianın gerçek olmadığı ortaya çıkınca Hale Soygazi, özür dilenmesini istedi. Seda Sayan ise bu isteğe yanıt verdi.

Hale Soygazi'nin, 2017'de Seda Sayan ile Uğur Aslan'ın sunduğu 'Artık Susma' programında Murat Şar adlı bir oğlu olduğu ileri sürülmüştü.

DNA sonucu böyle bir bağın olmadığı ortaya çıkınca Hale Soygazi'nin özür beklediği Seda Sayan açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Seda Sayan kendini savundu.

İşte Seda Sayan'ın paylaşımı...

Yetişkin bir beyefendi programıma başvurup annesini aradığını söyledi ve onu büyüten aile bireylerinden bazılarının annesi olduğunu iddia ettiği hanımefendinin ismini duyduğunu iddia etti . Yaptığım programın sonuna kadar arkasındayım . Özür dileyecek hiç şey yapmadım kaldıki geçmişte yaptığım programda ekibimin bilmeyerek yaptığı hata için bile ÖZÜR DİLEMİŞİMDİR. Ayrıca geçmişte DNA testi yapılıp negatif karar çıktıktan yıllar sonra EVET benim çocuğum diyenleri yıllar içinde gördük . Ben programcıyım herkese kapısı açık ve yıllarca herkesi dinleyen kucaklayan sarıp sarmalayan programlara imza atmış Türkiyenin YETİŞ BACI sı ve EN GÜVENİLİR ismi olmuş yüce halkımızın buralara taşıdığı bir İNSANIM . Umarım bu açıklama yeterlidir . Özürlük bir durum yok. @muratsar352 @cengizsemercio @mehmet.yuzuak @globalmedya @showtv

Seda Sayan (@sedasayan)'in paylaştığı bir gönderi ()

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.