habernediyor.com

Yüksekova’da eroin baskını

GÜNDEM

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kolluk kuvvetleri tarafından yapılan operasyonda 98 kilo 650 gram kadar eroin ele geçirildi. Uyuşturucu ticaretini yaptığı belirlenen 8 şüpheli gözaltına alındı.

Yurt genelinde uyuşturucu kaçakçılığı ve ticaretine karşı seferberlik sürerken güvenlik güçleri de gelen ihbarlar ve takip sonucunda ortaya çıkan ipuçlarını takip ediyor ve düzenli olarak operasyon başlatıyor. O operasyonlardan birini gece saatlerinde Hakkari Valiliği duyurdu. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre kırsal kesimde düzenlenen operasyonlarda 98 kilo 650 gramlık eroin yakalandı. Uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 8 kişi ise gözaltına alındı. 



Operasyona onlarca personel destek verdi 

Hakkari Valiliği, il jandarma komutanlığı tarafından başlatılan “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonun tarihini 12-13 Şubat 2022 olarak duyururken operasyona 3. Piyade Tümen Komutanlığı’nın, JÖH ve JİHA’nın katıldığını ifade etti. Hava Hücum Harekatı olarak icra edilen operasyonda adli tahkikat devam ediyor. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.