habernediyor.com

Soylu "Kaldı 445" dedi, 2 daha gitti!

GÜNDEM

Şırnak ve Elazığ'da düzenlenen operasyonda 4 terörist etkisiz hâle getirildi. Operasyonu duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörün Türkiye'nin kaderi olmaktan çıkacağını belirterek, "Yurt içi terörist sayısı 445’e indi" dedi. Soylu'nun açıklamasından kısa süre sonra 2 terörist daha etkisiz hale getirildi. Kaldı: 443!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, iç güvenlik operasyonları çerçevesinde Şırnak ilinin Silopi ve Elazığ ilinin Arıcak ilçesi kırsalında Şırnak İl Jandarma Komutanlığı ve Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 4 terörist etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Şırnak'ın Silopi ilçesi kırsalındaki 2 teröristin silahlarıyla etkisiz hale getirildiği, Elazığ'ın Arıcak ilçesi Göresedağı bölgesinde çıkan çatışmada da, 2 teröristin silahlarıyla ölü olarak ele geçirildiği bildirildi.

Soylu: Kaldı 445

4 teröristin etkisiz hâle getirildiğini Twitter hesabından duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son sayı ile birlikte yurt içi terörist sayısının 445’e düştüğünü belirterek, "Terör bu ülkenin kaderi olmaktan çıkıyor inşallah." dedi.

2 terörist daha! Kaldı 443

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bu açıklamasından kısa süre sonra Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında 2 terörist daha silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanlığının bugün bildirdiği etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 6 oldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.