habernediyor.com

Eski karısını darp edip kaçan kişi kendisine kucak açan kuzenini öldürdü

GÜNDEM

Adana’da yaşanan olayda yaşadığı evinin avlusunda ölü bulunan 63 yaşındaki kişinin, eski karısını darp edip kaçarak kendi yanına sığınan kuzeni tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Alınan bilgiye göre olay, 21 Eylül tarihinde merkez Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Komşuları, bir süredir haber alamadıkları İsmail İgeç’i (63) merak ederek evine gitti. Bahçeden içeri giren komşuları, İgeç’in kanlar içinde yerde hareketsiz olarak yattığını tespit etti. Emniyet güçlerine yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi ulaştı.

Yapılan kontrollerin sonucunda İgeç’in, pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybettiği anlaşıldı. Komşuları, kendisini İsmail İgeç’in yeğeni olarak tanıtan 39 yaşındaki Gökhan İgeç’in yaklaşık bir haftadır kendisinin yanında misafir olarak kaldığını söyledi. Hatta komşuları; olaydan bir gün önce birkaç el silah sesi duyduklarını ancak İgeç’in sürekli olarak havaya ateş açmasından dolayı şüphelenmedikleri şeklinde ifade verdi. Komşuları ayrıca zanlının aynı saatlerde evden ayrıldığını gördüklerini de iddia etti.

Polis ekipleri zanlının yakalanması için özel çaba gösterdi

Olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatan Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, katil zanlısı olan yeğen Gökhan İgeç’in yakalanması için özel olarak ilgilendi. Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini de detaylı olarak inceleyen ekipler, Gökhan İgeç’i boş bir arsada yakalamayı başardı. Emniyete götürülen zanlının, bir süre önce boşandığı eşini çocuklarına bağırdığı için darp ettiğini kabul ettiği, kadının şikayetçi olması üzerine polis tarafından arandığı, bu nedenle de kuzeni İsmail İgeç’in evinde saklandığı anlaşıldı.

Olay günü ise Gökhan İgeç’in, birlikte alkol aldığı İsmail İgeç’e, “Sen daha önce kadın satıyordun. Seninle aynı soy ismi taşıyamam” diyerek kavga ettiği, daha sonra da pompalı tüfekle vahşi şekilde öldürdüğü öne sürüldü. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Gökhan İgeç, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.