habernediyor.com

Bakan Yerlikaya: Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak, 2 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM

Güvenlik güçlerinin terör ile mücadele operasyonları aralıksız devam ediyor. Şırnak'ın Beytüşşebap kırsalında gerçekleştirilen operasyonda 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beytüşşebap kırsalında "Şehit Jandarma Er Yusuf Aktan Operasyonu" düzenlendiğini ve operasyon kapsamında 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonların son terörist etkisiz hale getirilinceye devam edeceğini vurguladı ve şu ifadeleri kullandı:

"Şırnak İl Jandarma Komutanlığımız tarafından yapılan istihbarat çalışması neticesinde; Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığımız ile Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığımızın idaresi ve sevkinde Şırnak İl Jandarma ve Beytüşşebap Jandarma Komando Alay Komutanlıkları tarafından, Hava Kuvvetleri Komutanlığı uçakları, J-SİHA ve Atak Taarruz Helikopterleri desteğinde Beytüşşebap kırsalında JÖH, JOPER, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucusu Timlerinin katılımıyla Şehit Jandarma Er Yusuf AKTAN operasyonu gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi. Operasyonu gerçekleştiren kahramanlarımızı tebrik ederim. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.