habernediyor.com

AK Parti 3 isim için harekete geçti

GÜNDEM

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'nin 81 ildeki teşkilatları, fitne çıkaran 3 isim için Türkiye genelinde suç duyurusu yapacak.

AK Parti'nin 81 ildeki tüm teşkilatları, bulundukları illerdeki adliyelere giderek sözde gazeteci Can Ataklı, CHP'li eski Kültür ve Turizm Bakanı Fikri Sağlar ve eski Genelkurmay Başkanı emekli Org. İlker Başbuğ hakkında suç duyurusu yapacak.

Can Ataklı, Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimle gitmesinin mümkün olmadığını, askerî darbeyi yapabilecek kabiliyetin bulunmadığını, ekonomik krizlerin Erdoğan'a yaradığını, Erdoğan'ın gitmesi için çok büyük can kayıplarının olacağı deprem, sel ve yangın gibi çok büyük tabii afetlerin yaşanması gerektiğini söylemişti.

Cumhuriyet gazetesi ise eski Genelkurmay Başkanı emekli Org. İlker Başbuğ'un "Menderes erken seçime gitseydi darbe olmayacaktı" diyerek, 2021 Türkiye'sine göndermede bulunmuştu.

CHP'li eski Kültür ve Turizm Bakanı Fikri Sağlar ise, katıldığı televizyon programında türban ile başörtüsü arasında fark bulunduğunu; türbanın, şeriat isteyenlerin ve irticai faaliyetlerin üniforması olarak kullanıldığını, başörtüsünün ise Anadolu'da asırlardır bir geleneksel giysi olduğunu, türbanlı bir yargıcın karşısına çıktığında haklarının korunacağına ve adaleti sağlayacağına dair kuşkusunun bulunduğunu söylemişti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.