habernediyor.com

3 terörist etkisizleştirildi

GÜNDEM

Barış Pınarı Harekatı bölgesine taciz amaçlı ateş açan bölücü terör örgütü PKK mensubu 3 terörist etkisiz duruma getirildi.

MSB (Milli Savunma Bakanlığı), bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 3 teröristin etkisiz duruma getirildiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) halkın selameti için terör örgütlerinden arındırmak amacıyla düzenlediği Barış Pınarı Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin huzur ve güven ortamını bozmak maksadıyla belirli aralıklarla saldırılar düzenlediği vurgulanarak, ancak kahraman Türk komandolarının bu huzur ve güven ortamının bozulmasına izin vermediğini ve vermeyeceğini kaydetti.

Halkın huzur ve güven duygusunu zedelemek amacıyla Barış Pınarı Harekatı bölgesine yönelik taciz ateşi açan bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 3 teröristin, ateş destek vasıtaları tarafından, bir daha insanlığa zarar veremeyecekleri duruma getirildiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı, son terörist kalıncaya ya da teslim oluncaya kadar bölücü terör örgütü PKK ve uzantıları ile mücadelenin devam edeceğini, operasyonların da kararlı ve kesintisiz olarak süreceğini bildirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.