habernediyor.com

DGS sonuçları açıklandı

EĞİTİM

DGS (Dikey Geçiş Sınavı) sonuçları açıklandı.

ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, DGS (Dikey Geçiş Sınavı) sonuçlarının erişime açıldığını duyurdu.

Twitter hesabından bilgilendirme paylaşımında bulunan ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 9 Ağustos 2020 tarihinde düzenlenen 2020-DGS (Dikey Geçiş Sınavı) sonuçlarının açıklandığını belirterek, adayların sınav sonuçlarını ÖSYM'ye ait "sonuc.osym.gov.tr" sayfasından ya da ÖSYM'nin AİS mobil uygulamasından öğrenebileceğini bildirdi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, sonuçların tüm adaylara ve ailelerine hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin internet sitesinde yapılan açıklamada ise 2020-DGS'ye (2020 Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı) ait değerlendirme ve kontrol işlemlerinin sonuçlandığı, DGS'ye giren adayların sınav sonuçlarını Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak ÖSYM'ye ait "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden öğrenebileceği vurgulandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.