En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

Yatalak annesine işkence eden cani serbest bırakıldı!

YAŞAM 01.08.2020, 09:34

Elazığ’dan yürekler acıtan görüntü! Cani bir evlat, yatalak annesine işkence ederek hastanelik etti o anlar ise evdeki başka birisi tarafından böyle kaydedildi…

Elazığ'ın merkeze bağlı Doğukent Mahallesi'nde ikamete eden ve  yatalak olan 3 çocuk annesi Rahime D., oğlu A.D. tarafından işkenceye uğradı.

O dehşet anları ise evde bulunan başka biri tarafından cep telefonu kamerasına kaydedilerek, torun Muhammet D.’ye gönderildi.

Rahime’ni torunu Muhammed görüntüleri görür görmez köy muhtarı Mehmet Bayram’ı da yanına alarak karakola gidip şikâyette bulundu.

Yaşlı kadın yoğun bakımda!

Polis, eve gelerek cani evlattı gözaltına alırken, haber verilmesi üzerine Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri doktorlarla birlikte köye gelerek, Rahime D.’ye ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

Yapılan muayenede, yaşlı kadının vücudunun çoğu yerinde ve dilinde morluklar tespit edilmesi üzerine hemen hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

Cani evlat serbest kaldı

Polis tarafından gözaltına alınan cani evlat, ifadesinin ardından adliyeye sevk edilerek mahkemeye çıkarıldı. Mahkemedecaninin, denetimli serbestlik şartı ile serbest bırakılması kararı verildi.

"Ceza almasını istiyoruz"

Mahkemenin aldığı karardan memnuniyetsizliğini dile getiren torun Muhammed D., Babaannesine yapılanın büyük bir vahşet olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:
 

Yorumlar (0)