Zonguldak’ta feci ölüm! Eski futbolcu trenin altında kaldı

Zonguldak’ta yaşayan 35 yaşındaki eski futbolcu Aytunç Topaloğlu, Karabük istikametine giden yük treninin altında kalarak yaşamını yitirdi. 

YAŞAM 27.08.2022, 11:55 29.08.2022, 08:48
Zonguldak’ta feci ölüm! Eski futbolcu trenin altında kaldı

Edinilen bilgilere olay, dün gece saat 02.30 sıralarında, Kilimli ilçesi Türkali köyünden geçen tren yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre o sırada tren yolu üzerinde bulunan 35 yaşındaki Aytunç Topaloğlu, Karabük istikametine doğru hareket eden yük treninin altında kaldı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen Topaloğlu, olay yerinde yaşamını yitirdi. 

Topaloğlu’nun cansız bedeni morga götürüldü

İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Cumhuriyet Savcısı da bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Sağlık ekipleri, Aytunç Topaloğlu’nun cansız bedenini alarak morga götürdü. Kaza anına ilişkin görüşlerini paylaşan köy sakinlerinden Durdu Çelik, trenin uzun süre korna çaldığını dile getirdi. 

“Olay öncesinde arkadaşı ile birlikteymiş”

Yaşanan feci olaya ilişkin açıklamalarda bulunan Durdu Çelik, “Biz o gece balkonda oturuyorduk. Tren uzun süre korna çaldı. Bağıra bağıra geldi. Ben ilk başta bir köpeği ezdi zannettim. Hava aydınlandıktan sonra ambulanslar bölgeye geldi. Jandarma falan da vardı. Trenin altından el feneri ile bir şeyler topladıklarını gördüm. ‘Bunlar herhalde insan parçası topluyorlar’ dedim. Trene yaklaşmaya çalıştım ama bir noktadan sonra izin vermediler. Galiba olayın öncesinde arkadaşı ile birlikteymiş. Kaza olunca arkadaşını almışlar, ifadesi için emniyete götürmüşler” şeklinde konuştu. 

Zonguldakspor’un altyapısında yetişen Aytunç Topaloğlu, futbolculuk kariyeri boyunca Kilimli Belediyespor, Ereğli Belediyespor, Devrek Belediyespor ve Çaydeğirmeni Belediyespor’da forma giymişti. 

Yorumlar (0)