Zonguldak'ta başı bedeninden kopmuş vaziyette bulundu

Zonguldak'a bağlı Çaycuma ilçesinde Mustafa Keleş (71) adlı yaşlı adam, ineğini otlatmak amacıyla getirdiği dağ yolunda kafası kesilmiş halde bulundu. Talihsiz adamın başı ise bölgede aranıyor.

YAŞAM 21.11.2021, 22:58 22.11.2021, 18:09
Zonguldak'ta başı bedeninden kopmuş vaziyette bulundu

Perşembe beldesindeki Kadıoğlu Mahallesi'nde kızıyla birlikte yaşadığı belirtilen Keleş, aktarılan bilgilere göre, ineğini otlatmak maksadıyla dağ yoluna gitti. Bir süre sonra yaşlı adamın ormanlık bölgedeki cansız bedeni bir yurttaş tarafından bulundu. Durumun güvenlik güçlerine ihbar edilmesinin ardından, olay mahalline çok sayıda ekip yönlendirildi. Gerçekleştirilen incelemede cansız bedenin Keleş'e ait olduğu tespit edildi. Kafası kesilmiş vaziyette bulunan Keleş'in kesilmiş başı ise aranıyor.

"Çok iyi bir insandı"

Görgü tanığının ifadesi alınırken, olayı duyan köylüler bölgeye akın etti. Muhtar Şerafettin Meşe, "Telefonum çaldı ve Mustafa amcanın yaşamını yitirdiği söylendi. Cesedinin tarlada olduğunu belirttiler. Güvenlik güçleriyle birlikte bölgeye geldik. Çok masum bir insandı, bu tarz bir olaya karışmasına inanamıyoruz. Çok değerli bir insandı. Kafasının kesildiği söylendi. Hanımı vefat etmişti, evlatlarının çoğu da gurbette. Kızıyla beraber yaşamını sürdürüyordu. Acımız büyük. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı. 













Yorumlar (0)