Zonguldak'ta ağaca bağladığı köpeği sopayla döverek katletti

Zonguldak Valiliği, sosyal medya platformlarında yer alan köpeğe işkence görüntüleri ile ilgili, jandarma ve emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen detaylı araştırmada, Zonguldak’ta böyle bir kişinin tespit edilemediğini, araştırmaların sürdüğünü açıkladı.

YAŞAM 07.02.2021, 00:06 08.02.2021, 09:22
Zonguldak'ta ağaca bağladığı köpeği sopayla döverek katletti

Sosyal medya platformlarında paylaşılan, bir kişinin ağaca bağladığı köpeği dakikalarca döverek katlettiğine ilişkin görüntülerin Zonguldak'ta çekildiği iddiası üzerine İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri il çapında çalışma başlattı.

Zonguldak Valiliği, vatandaşlar tarafından büyük tepki çeken görüntüler ile ilgili açıklama gerçekleştirdi. Söz konusu açıklamada, “5-6 Şubat tarihlerinde Zonguldak'ta kimliği henüz tespit edilemeyen bir şahsın ağaca bağlı köpeği, elindeki sopayla vurarak vahşice katlettiğine ilişkin sosyal medya platformlarında yayımlanan ve büyük tepki çeken video ve habere ilişkin olarak; jandarma ve emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen detaylı araştırmada Zonguldak'ta böyle bir kişi şu ana kadar tespit edilememiştir. Güvenlik güçlerimiz araştırmaya halihazırda devam etmektedir.” ifadeleri kullanıldı.





Yorumlar (0)