Zincirlikuyu'da ortalığı savaş alanına çeviren kaza kameralara yansıdı

İstanbul Zincirlikuyu’da bir araç, kontrolünü kaybetmesi sebebiyle demir bariyerleri parçalayıp karşı istikamete uçunca 11 aracın karıştığı bir kazaya neden oldu ve kaza 3 kişi yaralandı.

YAŞAM 08.05.2021, 12:42 09.05.2021, 08:57
Zincirlikuyu'da ortalığı savaş alanına çeviren kaza kameralara yansıdı

Dün 11.30 sıralarında İstanbul Zincirlikuyu Barbaros Bulvarında aracıyla seyir halinde olan İbrahim Aydemir, Balmumcu alt geçidinden geçtiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek başka bir araca çarptı.

Yol savaş alanına döndü

Aracın kontrolünü kaybeden Baydemir’in aracı, bariyerleri devirerek karşı yönden gelen araçla kafa kafaya çarpıştı.

Kaza nedeniyle otomobilin çarptığı bariyerden kopan parçalar ise seyir halinde bulunan 8 araca çarparak araçlara zarar verdi. Bariyerlerden kopan parçalardan biri de metrobüs durağında beklemekte olan Işıl Şahin’in üzerine düştü.

11 araç kazaya karıştı

Kaza sebebiyle ortalık savaş alanına dönerken 11 aracın zarar gördüğü ve 3 kişinin de yaralandığı kaza, güvenlik kameralarına yansıdı.

Meydana gelen kazadan sonra polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri kazada yaralanan 2 sürücü ile birlikte durakta beklerken bariyerlerden gelen parçalar sebebiyle yaralanan Işıl Şahin’e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Olay yerinde yapılan ilk müdahaleden sonra yaralılar, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Kazaya ilişkin incelemelerde bulunan polis ekipleri bir tutanak hazırladı. Kazaya karışan araçlar otoparka götürülürken kaza sebebiyle aksayan trafik ise daha sonra trafiğe açıldı.

Öte yandan polis ekiplerinin kazayla ilgili inceleme başlattığı açıklandı.

Yorumlar (0)