Yürek parçalayan görüntüler! Ne zaman bitecek?

Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Murat İ, çocuklarını görme bahanesiyle zorla eve girerek eşini öldüresiye darp etti. Ardından kadının telefonunu alarak kaçtı. Kaçarken ise eşine, "Bekle gelip seni öldüreceğim." dedi.

YAŞAM 27.08.2020, 22:20
Yürek parçalayan görüntüler! Ne zaman bitecek?

Gaziantep Şahinbey'de uyuşturucu, tehdit, gasp ve adam yaralama suçlarından hüküm giyen ve ardından cezaevinden çıkan Murat İ, uzaklaştırma kararı olmasına karşın eşi Fatma Betül İ.'nin evine çocuklarını görme bahanesiyle zorlayarak girdi.

Eve girmesinin ardından önce eşi Fatma Betül İ.'yi öldüresiye bir şekilde darp eden Murat İ., ardından  eşini pencereden aşağıya atmaya çalıştı.

Ölümle tehdit etti

Cani koca karısının cep telefonunu alarak evden kaçtı. Kaçarken bir de ölümle tehdit edip, "Bekle, gelip seni öldüreceğim" dedi.

Yaşanan olayla birlikte vücudu ve yüzü yara bere içinde kalan Fatma Betül İ.,hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı.

Kadının babası isyan etti

Kızının babası Ethem Yılmaz, uzaklaştırma kararına rağmen zorla eve giren adama isyan etti. Yılmaz, "Bu adamın uyuşturucu bağımlılığı var ve sürekli eve gelerek huzursuzluğa neden oluyor. Daha önce de kızıma şiddet uygulayıp aşağıya atmıştı. Tekrar aynı şeyleri yapmaya çalıştı. Kızım şu an devlet korumasında. Adam ise tekrar gözaltına alındı. Bu işin peşini bırakmayacağım. O adam cezasını çeksin, bırakmasınlar." dedi.

Yorumlar (0)