Yurdum insanından ilginç kardan adam kareleri

Başka bir memlekette yaşayamam dedirten bir birinden ilginç kardan adam ve kadınlar… Kimisi kardan imam yapıp cübbe giydirip sonra arkasında saf tuttu kimisi salıncağa bindirdi, kimisi de kardan adamı tersten yaptı. Bunlar arasından en çok dikkat çekenler ise kardan gelinler ve kardan teyzeler oldu.

YAŞAM 18.01.2021, 10:49 19.01.2021, 10:43 Hanife
Yurdum insanından ilginç kardan adam kareleri

Bursa’da üç gündür etkili olan kar yağışının ardından vatandaşlar kardan adam yaptı.

Kara hasret kalan vatandaşlar, yaptıkları birbirinden ilginç kardan adamları sosyal medyada paylaştı o görüntülere ise beğeni yağdı.



Yaptıkları kardan adamla halay çektiler

Yıldırım ilçesinde yer alan bir mahallede bir gurup vatandaş yaptıkları kardan adamla çektikleri halayı sosyal medyada paylaştı. Görüntülere binlerce beğeni yağarken, yine aynı mahallede bir evin terasına yapılan amuda kalkan kardan adam şekli büyük ilgi gördü.



İmam kardan adamın arkasın saf tuttular 

Bir diğer dikkat çeken kardan adam ise Türk halkının hayal gücünü bir kez daha gözler önüne seren cübbe giydirilen imam kardan adam oldu. Gençlerin yaptıkları imam kardan adamın arkasına geçip saf tuttukları kare sosyal medyada bol beğeni alan paylaşımlardan biri oldu.



Bu yılın gözdesi kardan kadınlar oldu

Ülke genelinde etki olan kar yağışında fırsatı bulan vatandaşların bu yılki favorisi kıyafet giydirilen kardan kadınlar oldu.

İşte yurdum insanından usta heykel tıraşları aratmayan kardan kadın ve atletik kardan adam şekilleri…


 

Yorumlar (0)