Yünlerden hazine çıktı, müşteriye haber verdi!

İzmir'de annesinden kalan yün dolu bohçayı atmaktan vazgeçen Gülcan A., beklemediği bir durumla karşılaştı. Yorgancıya giden Gülcan A., kabartma işlemi sonrası yünlerden yastık yapacağını söyledi. İşlem sırasında yünlerden çıkan altınlarla şoke olan dükkân sahipleri, müşteriyi arayarak altınları teslim etti.

YAŞAM 12.08.2022, 19:40 15.08.2022, 09:48 Hakan Öksüz
Yünlerden hazine çıktı, müşteriye haber verdi!

İzmir'in Urla ilçesinde yaşayan Gülcan A., annesinden kendisine kalan koyun yünlerinden yastık yapmaya karar verdi. Yünlerin kabartılması için Nazlı Akgün (61) tarafından işletilen yorgancı dükkânına giden Gülcan A., yünleri atmayı düşündüğünü ancak daha sonra vazgeçtiğini anlattı. 

Keseden 17 adet reşat altını çıktı

Yorgancı dükkânında annesine yardım eden 40 yaşındaki Gülter Akyol, koyun yünlerini kabartma işlemine başlayınca şoke oldu. Yünlerin içinden çıkan kırmızı kesede çok sayıda altının bulunduğunu gören Gülter Akyol, dükkânı annesi ile beraber işleten 38 yaşındaki kardeşi Bayram Akgün'e durumu bildirdi. Kesenin içinde 17 adet kulplu reşat altının bulunduğu, bu mücevherlerin değerinin yaklaşık 116 bin lira olduğu kaydedildi.

Nazlı Akgün: "Atacakken son anda vazgeçmiş"

Yünleri dükkâna getiren Nazlı Akgün'e mesaj atan Akgün ailesi, altınları sahibine verdi. Olayla ilgili konuşan Nazlı Akgün, "Yün dolu bohça annesinden kalmış. Atacakken son anda vazgeçmiş, kıyamamış. Yünlerin kabartılması için bohçayı bize teslim etti. Kızım 10 gün sonra yünleri kabartmak için yardıma geldi. Altınları bulunca bana söyledi. Hemen müşteriye haber verdik. Altınları da yünleri de geri verdik." diye konuştu. 

Yorumlar (0)