Yumurtanın üzerindeki deseni görünce şoke oldular!

Bingöl'de bahçelerinde tavuk besleyen bir aile, yumurtalardan birinin sahip olduğu tuhaf desen karşısında şaşkınlığa uğradı. Deterjanla bile yıkamayı denediklerini ancak desenin kaybolmadığını belirten Büşra Koçlardan, "Bunu saklayacağız." dedi.

YAŞAM 01.10.2022, 17:04 03.10.2022, 10:53 Hakan Öksüz
Yumurtanın üzerindeki deseni görünce şoke oldular!

Bingöl'de yaşayan ve bahçelerinde tavuk besleyen aile, bir yumurtanın üzerindeki desenleri görünce şoke oldu. Kültür Mahallesi'ndeki evlerinin bahçesinde 20 tavuk besleyen ailenin vazo desenli yumurtası, bölge sakinlerini hayrete düşürdü. Sabah uyandıktan sonra için tavukların yanına giden Büşra Koçlardan, aldığı yumurtaları yıkamak için eve döndü. Bir yumurtanın üzerindeki vazo desenini fark eden Büşra Koçlardan, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü.

"Deterjanla bile denedik ama olmadı"

Daha önce buna benzer bir yumurta ile karşılaşmadığını söyleyen Büşra Koçlardan, "Kümese gidip yumurtaları topladım. Toplarken farkına varmadım ama eve gelip de yıkayınca yumurtanın desenlerini gördüm. Yumurtadaki vazo deseni garipti. Yıkayınca çıkar diye düşündük ama çıkmadı. Deterjanla bile denedik ama olmadı. Biz de yumurtayı saklamaya karar verdik." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)