Yozgat’ta bir kadın, 1 aylık bebeğini önce öldürdü sonra da sobada yaktı 

Yozgat’ın Çandır ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi kadın, 1 aylık oğlunu önce öldürdü sonra da sobada yaktı. Cani kadının yaptıkları, komşularına anlatınca ortaya çıktı. 

YAŞAM 01.12.2021, 17:55 02.12.2021, 13:45
Yozgat’ta bir kadın, 1 aylık bebeğini önce öldürdü sonra da sobada yaktı 

Yozgat’ın Çandır ilçesine bağlı Büyükkışla köyünde meydana gelen olayda 2 çocuk annesi 25 yaşındaki F.B., komşularına dehşet verici bir anısını anlattı. 1 aylık erkek bebeğini önce öldürdüğünü sonra da sobada yaktığını itiraf eden F.B.’nin komşuları neye uğradığını şaşırdı.  

Komşular, sobanın içerisine bakınca gerçeği anladı 

F.B.’nin komşuları, o sözleri duyar duymaz sobaya bakmak için F.B.’nin evine koştu. Sobada bebek cesedini gören kadınlar, jandarmaya haber verdi. Olay üzerine köye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bebeğin cesedi otopsi için hastane morguna kaldırılırken F.B. de jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Diğer çocuk koruma altına alındı 

Yozgat Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada F.B.’nin gözaltında olduğu, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi. Kadının diğer çocuğunun ise koruma altına alındığı ve Yozgat Çocuk Destek Merkezi’ne yerleştirildiği ifade edildi. 

Yorumlar (0)