YouTuber Casey Neistat'a Türkçe şarkı sürprizi

ABD'li YouTuber Casey Neistat'ın Spotify hesabı ele geçirildi ve çalma listeleri başta Ferdi Tayfur olmak üzere çeşitli Türk sanatçıların şarkılarıyla dolduruldu.

YAŞAM 18.01.2020, 16:02 18.01.2020, 16:06
YouTuber Casey Neistat'a Türkçe şarkı sürprizi

12 milyon civarında takipçisi olan dünyaca ünlü YouTuber Casey Neistat’ın Spotify hesabı hacker’lar tarafından ele geçirildi. ABD'li YouTuber'ın durumu Twitter hesabından yaptığı açıklamada yaşadığı sorun ve karşılaştığı yeni şarkı listesini paylaşmasıyla anlaşıldı.

"Bu normalde dinlediğim müzik türü değil"

38 yaşındaki Casey Neistat, hesabında paylaştığı tweet'te “Hey Spotify yardım et! Eminim ki birisi benim hesabımı çaldı. Tüm çalma listelerim ve her şey gitti. Ayrıca (hesabımı ele geçiren kişinin müzik zevkine laf etmek istemiyorum) bu normalde dinlediğim müzik türü değil” diye yazdı.

Amerikalı Youtuber'ın hacker'lar tarafından oluşturulan yeni müzik listesinde Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses, Nadide Sultan, Ahmet Kaya ve Sezen Aksu gibi Türkiye'den pek çok ünlü sanatçının bulunması dikkat çekti. Neistat'ın durumu paylaşması sonrasında Türkiye'den çok sayıda Twitter kullanıcısı Youtuber'a Ferdi Tayfur, Ahmet Kaya ve Sezen Aksu şarkısı tavsiye etti. O kadar fazla tweet atıldı ki Ferdi Tayfur Twitter'da en çok konuşulan isimler arasına girdi. Kullanıcıların bazıları Ferdi Tayfur'u Türkiye'nin Nick Cave ve Leonard Cohen'i olarak ifade etti.

Yorumlar (0)