YouTube'un en çok izlenen videosu, film oluyor

YouTube’un şu ana kadar en fazla izlenen videosu olan Baby Shark'ın, uzun metraj filmi yapılıyor. Projenin konusuna ilişkin bir açıklama gelmezken, filmin 2023’te vizyona girmesi bekleniyor.

YAŞAM 18.02.2022, 15:57 19.02.2022, 08:57
YouTube'un en çok izlenen videosu, film oluyor

YouTube’un en fazla izlenen videosu olarak tarihe geçen Baby Shark, yeni bir gelişme ile piyasaya çıkıyor. 

Baby Shark, uzun metrajlı film oluyor

İddiaya göre, YouTube'da geçtiğimiz ay 10 milyar izlenmeyi geçen tek video olarak tarihe geçen Baby Shark'ın uzun metrajlı filmi yapılacak. Filmin konusuna ilişkin bilgi verilmedi.

Paramount Pictures tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, proje üzerinde çalışıldığı belirtilirken, 2023’te vizyona gireceği kaydedildi. 

Proje için Pinkfong Company ve Nickelodeon Animation ile iş birliği yapılacak. Sektörden alınan bilgilerde, Baby Shark klibi ile filmin uyumlu olacağı, filmde unutulmaz ve yepyeni şarkılara yer verileceği aktarılıyor.

Paramount Pictures'ın yürüteceği söz konusu proje, teknik olarak Baby Shark için ilk değil. Bundan önce de "Pinkfong and Baby Shark’s Space Adventure" adlı proje, ABD'deki sinema salonları ile Netflix benzeri platformlarda yayınlanmıştı. Söz konusu yeni proje, öncekilerden daha gelişmiş bir proje olacak gibi duruyor.

İlk defa 2016’da piyasaya çıkan Baby Shark, Güney Koreli eğitim firması Pinkfong tarafından hazırlanmıştı. Yıllar içinde viral duruma gelen Baby Shark, 2020’de YouTube'da en fazla izlenen video durumuna geldi. 

Yorumlar (0)