Yollarda son durum!

Türkiye genelinde kara yollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Yolların bu kesimlerinde ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

YAŞAM 03.01.2020, 09:18
Yollarda son durum!

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Kurtköy-Pendik Tersane kavşakları bağlantı yolundaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Ankara-Konya yolu

Ankara-Konya yolunun 38-39. kilometrelerinde köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan kontrollü gerçekleştiriliyor.

Nevşehir-Ürgüp yolu

Nevşehir-Ürgüp yolunun 4-6. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Bartın-Karabük yolu

Bartın-Karabük yolunun 15-24. kilometrelerindeki üstyapı yenileme çalışmalarından dolayı ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Bursa-Karacabey yolu

Bursa-Karacabey yolunun 35-36. kilometrelerinde Karadere Köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Tosya-Osmancık yolu

Tosya-Osmancık yolunun 6-7. kilometrelerinde Devres Köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

İkizdere-İspir yolu

İkizdere-İspir yolunun 25. kilometresi (Ovit Dağı geçidi) trafiğe kapatıldığı için, her iki yönde ulaşıma Ovit tünellerinden veriliyor.

Kuşadası-Söke yolu

Kuşadası-Söke yolunun 6-8. kilometrelerindeki yapım çalışmalarından dolayı ulaşım tek şeritten devam ediyor.

Nurdağı-Gaziantep yolu

Nurdağı-Gaziantep yolunun 1-2. kilometrelerindeki heyelan sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Trabzon-Gümüşhane yolu ay sonuna kadar aralıklarla kapalı olacak

Trabzon-Gümüşhane yolunun 46-47. kilometrelerinde patlatmalı yapım çalışması yapılıyor. Bu sebeple yol ay sonuna kadar 09.00-17.00 saatlerinde aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Yorumlar (0)