Yollarda son durum!

Ülke genelinde kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam eden kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

YAŞAM 24.02.2020, 09:03
Yollarda son durum!

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Bursa Çevre Yolu Batı-Karacabey kavşakları 22. kilometresindeki yapım çalışması nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

İzmir Çevre Otoyolu

İzmir Çevre Otoyolu'nun Cengizhan-Onur kavşakları 0-1. kilometrelerinde İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü yapım çalışmaları sebebiyle Cengizhan Mahallesi katılım yolu trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşıma Onur Mahallesi ve Bornova Kavşağı üzerinden kontrollü sağlanıyor.

Kızılcahamam-Ankara yolu

Kızılcahamam-Ankara yolunun 33-35. kilometrelerinde üst geçit ve köprülü kavşak yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Marmaris ayrımı-Ortaca yolu

Marmaris ayrımı-Ortaca yolunun 23-24, Tosya-Osmancık yolunun 43-46. kilometrelerindeki yapım çalışmalarından dolayı ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Kırşehir-Aksaray yolu

Kırşehir-Aksaray yolunun 6-7. kilometrelerinde köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma servis yolundan kontrollü izin veriliyor.

Kemer-Kumluca yolu

Kemer-Kumluca yolunun 23-24. kilometrelerindeki heyelan sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. 

Alaplı-Ereğli-Zonguldak yolu

Alaplı-Ereğli-Zonguldak yolunun 64-66. kilometrelerinde Kozlu Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Çanakkale-Lapseki yolu

Çanakkale-Lapseki yolunun 24-25. kilometrelerinde otoyol üst geçidi yapım çalışmalarından dolayı ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Beşikdüzü-Trabzon yolu

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 37-40. kilometrelerinde (Akçaabat şehir geçişi) sinyalizasyon bakım ve onarım çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü devam ediyor.

Yorumlar (0)