Yoldan geçen arkadaşını gürültü yaptığı için öldürdü, “kader” dedi 

Kocaeli’de yaşayan Alim Kazancı, yolda giderken karşılaştığı arkadaşlarıyla sohbet ettiği için öldürüldü. Katil, “kader” diyerek kestirip attı. 

YAŞAM 23.03.2021, 15:38 24.03.2021, 13:04
Yoldan geçen arkadaşını gürültü yaptığı için öldürdü, “kader” dedi 

Kocaeli’de motosikletiyle evine giden Alim Kazancı isimli şahıs, yolda arkadaşlarını gördü ve onlarla sohbet etmek için motorunu durdurdu. Gençlerin önünde sohbet ettiği evde oturan Doğan K. isimli kişi ise gelen seslere sinirlendi.

Sinirlendi, başından vurdu

Sinirlenen Doğan K.’nin o sırada alkol aldığı ve alkolün de etkisiyle evinin penceresinden sokağa ateş açtığı belirlendi. Açılan ateş sonucunda Alim Kazancı başından vurularak olay yerinde hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Olayın ardından kaçan Doğan K. isimli katil, polisler tarafından çöp konteyneri içinde bulundu.

Emniyete götürülen katil, tutuklandı.



“Kader”

Katil, pek çok suçtan yargılandığı davada “Alim arkadaşımdır, olay kaza sonucu gerçekleşti. Kader! Bu durum göz önünde bulundurularak karar verilmesini ve tahliyemi istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Mahkeme heyeti ise Doğan K.’ye bu savunma üzerine müebbet cezası verdi. Ayrıca müebbet cezanın üstüne 2 yıl 3 ay daha ceza yazıldı. Mahkeme sırasında Doğan K.’yi koruyan Mustafa A. ve Cihat A.’ya 2’şer yıl; Hüseyin Ö. ve Nurten A.’ya ise 10’ar ay hapis cezası verildi.

Yorumlar (0)