Yine doktora şiddet! Bu kez hemşireden...

Çorum'da bir kadın hemşire, kadın doktoru darbetti.

YAŞAM 31.08.2020, 16:21
Yine doktora şiddet! Bu kez hemşireden...

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet haberlerine bu kez farklı bir olay eklendi. Şiddete maruz kalan bir doktor ancak şiddet uygulayan bir hasta ya da hasta yakını değil.

Çorum'da bir kadın hemşire, tartıştığı kadın doktoru darp etti. Yaralanan kadın doktor, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İddialara göre, aile sağlığı merkezinde görev yapan aile hekimi Hatice M.A. ile ebe hemşire Gülsüm H. arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı.

Tartışmanın büyümesi üzerine doktor Hatice M.A, yaşananları cep telefonu kamerası ile kaydetmek ve hem tartışmanın nedenini hem de olayın varacağı noktayı delillendirmek istedi. Hatice M.A'nın cep telefonu ile kayıt yapmaya çalıştığını gören ebe hemşire Gülsüm H, daha da sinirlenerek bu kez de doktor Hatice M.A'nın elinden cep telefonunu almaya çalıştı.

İki arasında kalan cep telefonu sebebiyle tartışma fiziksel kavgaya dönüştü ve ebe hemşire Gülsüm H, doktor Hatice M.A'yı darp etmeye başladı.

Gülsüm H'nin darbelerine maruz kalan kadın doktor Hatice M.A, başını cam masaya çarparak yaralandı.

Doktor Hatice M.A'ya ilk müdahale ise aile hekimliği merkezinde görev yapan sağlık çalışanlarından geldi.

Başını cam masaya çarptıktan sonra şiddetli baş dönmesi yaşadığını belirten Hatice M.A, travma ihtimaline karşı ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Hatice M.A'nın yaralanmasına neden olan ebe hemşire Gülsüm H. ise ifadesi alınmak üzere polis ekipleri tarafından karakola götürüldü.

İkili arasındaki tartışma nedeni ya da kimin haklı, kimin haksız olduğuna dair bilgi bulunmuyor.

Yorumlar (1)
murat korkusuz 3 yıl önce
https://www.haberci19.com/2020/11/16/dr-iftira-atmis-hemsire-isinden-oldu/