Yeni yıla görevlerinin başında girdiler

Herkes eğlendi, eğlendiği için çok yoruldu ve dinlenmeleri için izin verildi. Herkesin rahat eğlenmesi, dileyenin rahat dinlenmesi için yeni yıla görevi başında girenler büyük alkışı hak etti.

YAŞAM 01.01.2020, 09:07
Yeni yıla görevlerinin başında girdiler

Öğrencisiyle çalışanıyla tüm Türkiye yeni yıla evlerinde ya da eğlence mekânlarında girdi ve eğlencenin yorgunluğu nedeniyle izin yapıyor ancak Türkiye genelinde yeni yıla görev yerlerinde giren on binlerce kahraman var. Haberciler bulundukları şehirde herkes eğlenir ya da dinlenirken; kulakları telsizde ve görev yerlerinde olan kahramanları ziyaret etti.

Denizli

Yeni yılı 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda karşılamak isteyen vatandaşlar meydanda toplandı ve dilek feneri uçurarak yeni yılı karşıladı.

155 Polis

Diğer taraftan polis, itfaiye ve sağlık çalışanları yeni yılı görevlerinin başında karşıladı.

Kent genelinde güvenlik önlemlerini artıran İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çok sayıda noktada bin 300 personelle vazife yaptı.

Uygulama noktalarında denetimleri sıklaştıran İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, araçları durdurarak arama yaptı, birçok kişinin GBT (Genel Bilgi Tarama) sorgusunu gerçekleştirdi.

110 İtfaiye

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri muhtemel kaza ve yangınlara karşı yeni yıla görevleri başında girdi.

İtfaiye ekipleri, komuta merkezinden gelen yangın ihbarı üzerine adresi verilen bölgeye hareket etti.

Gazetecilere açıklama yapan vardiya çavuşu Burçin Kemer, 2020'ye görev başında girdiklerini söylemekle yetindi ve yeni yılın mutluluk getirmesini temenni etti.

Yeni yıla vatandaşın huzurlu girmesi için görev başında olduklarını ifade eden Burçin Kemer, gazetecilerin soruları üzerine, "Denizli'de halkın yeni yıla girerken herhangi bir kaza veya yangın olmaması temennimiz ama olursa da biz her zaman göreve hazır vaziyette bekliyor olacağız. İnşallah huzur içinde bir yılbaşı geçer." diye konuştu.

112 Acil

Yeni yıla görevleri başında merhaba diyen Denizli İl Sağlık Müdürlüğü Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı 112 Acil Servis ekipleri de gelen ihbarlarla olaylara hayat kurtarmak için müdahale etti.

Devlet büyükleri de, ailelerinin yanında değil görevlerinin başında olan kahramanları yalnız bırakmak istemedi.

Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, Ankara yolu şehir girişindeki polis uygulama noktasını ziyaret ederek, görevli polis memurlarının yeni yılını kutlayarak onları yalnız bırakmadı.

Yorumlar (0)