Yeni evlenen çiftlerin doğal stüdyosu

Doğunun en önde gelen destinasyonlarından Van Gölü kıyıları, eşsiz güzellikleri ile dünya evine giren çiftlerin doğal fotoğraf stüdyosu haline geldi.

YAŞAM 21.07.2021, 21:44 22.07.2021, 12:17
Yeni evlenen çiftlerin doğal stüdyosu

Bitlis'in Ahlat, Tatvan ve Adilcevaz ilçelerindeki kıyılar, seyrine doyumsuz manzarası ve yemyeşil doğasıyla yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra en mutlu anlarını ölümsüzleştirmeyi dileyen çiftler tarafından da yoğun ilgi görüyor.

Bitlis ve çevre kentlerden nişan ve düğün çekimleri için Van Gölü sahillerine gelen yeni çiftler, hem nikah kıyıyor hem de fotoğraf çektirerek unutamayacakları hatıralar biriktiriyor.

"Çok rağbet görüyor"

Düğün fotoğrafçısı Ejder Bakırhan, yeni evlenen çiftlerin fotoğraf çektirmek için Van Gölü'nü tercih ettiklerini dile getirdi.

Çiftlerin en mutlu günlerini göl sahilinde çektiği fotoğraflarla ölümsüzleştirdiğini söyleyen Bakırhan, şöyle devam etti:

"Bu gölün birbirinden muhteşem koylarında gelin damat fotoğrafı çekmekten dolayı mutluluk duyuyorum. Van Gölü kıyıları yeni çiftlerin vazgeçilmezi oldu. Çevre kentlerin yanı sıra tüm ilçelerden çiftlerimiz buraya geliyor. Biz de elimizden geldiği kadar bu mutlu anlarını ölümsüzleştirmeye çalışıyoruz. Van Gölü koy ve sahilleri zengin bir görselliğe sahip. Günün her vaktinde fotoğraf çekme olanağı sunuyor."

"Çok güzel bir ortam"

Damat Cihat Kanaç ise Van Gölü kenarında büyüdüğünü, eşiyle de burada tanıştığını kaydederek, "Mutlu günümüzü Tatvan'da ölümsüzleştirmek için nikah töreni yaptık. Salgın sürecinde olduğumuz için elimizden geldiği kadarıyla kapalı mekanlardan uzak durmaya çaba gösterdik. Açık bir mekanda doğa güzelliklerinin olduğu bir yerde nikahımızı kıymak istedik. İstediğimiz gibi de güzel bir ortam oldu." şeklinde konuştu.

Gelin Büşra Kanaç da "Çok şirin bir çekim oldu. Ferah ve geniş olduğu için rahat bir şekilde nikahımızı kıydık. Fotoğraf çekimlerimizi de burada gerçekleştiriyoruz. Her şey tam istediğim gibi oldu. Çok mutluyuz." dedi.

Yorumlar (0)