Yatağında ölü bulunan bebeğin annesi tutuklandı

Kayseri ilinin Pınarbaşı ilçesinde yatağında uyurken ölü bulunan 3 haftalık bebeğin annesi tutuklandı.

YAŞAM 06.07.2020, 11:14
Yatağında ölü bulunan bebeğin annesi tutuklandı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesine bağlı Kerimoğlu Mahallesi'ndeki babasının evinde kalan 40 yaşındaki Ayşe B, dün 3 haftalık kızı Melek’in hareketsiz yattığını ve nefes almadığını babasına bildirmiş, babanın durumu haber vererek yardım istemesi üzerine adrese gelen 112 Acil Servis ekipleri bebeğin saatler önce hayatını kaybettiğini tespit etmişti.

kayseri pınarbaşı bebek melek anne ayşe b

Sağlık ekiplerinin annenin durumundan ve bebeğin ölüm şeklinden şüphelenmesi üzerine adli vaka olabileceği değerlendirilerek durum polise iletilmişti.

Adrese gelen polis ekipleri ise bebeği kontrol ederek sağlık ekiplerinden bilgi almış, olay yerinde sıcağı sıcağına annenin ifadesine başvurulmuş ve aileyi tanıyan çevredeki vatandaşlardan bilgi toplanmıştı.

kayseri pınarbaşı bebek melek anne ayşe b

Kocası şehir dışında çalıştığı için 3 haftalık bebeği Melek’e babasının yanında bakan 40 yaşındaki anne Ayşe B’nin psikolojik sorunlarının bulunduğu belirtilirken, polisin ilk izlenimlerinin de bu yönde olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan 40 yaşındaki anne Ayşe B’nin emniyetteki ifadeleri de kafa karıştırdı. Polise ifade verirken bebeği kendisinin boğduğunu itiraf eden Ayşe B, sonra bu itirafını da inkâr ederek bebeğe dokunmadığını ileri sürdü.

kayseri pınarbaşı bebek melek anne ayşe b

Çelişkili ifadeler veren anne Ayşe B, emniyetteki sorgusu ve resmî işlemlerinin tamamlanmasının ardından Pınarbaşı Adliyesine sevk edildi.

Pınarbaşı Adliyesi’nde nöbetçi hâkimliğin karşısına çıkarılan anne Ayşe B, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yorumlar (0)