Yaşlı kadın ve oğlunun cesedi evde bulundu: Ekipler müdahale edemedi 

Beylikdüzü’nde bir apartman dairesinde ölen yaşlı kadın ve oğlunun cesedini almaya gelen sağlık ekipleri, “Bomba düzeneği var, yaklaşmayın.” notu ile karşılaşınca müdahale edemedi. Küçücük not, bir anda panik havası yarattı. 

YAŞAM 21.06.2021, 10:27 22.06.2021, 09:12
Yaşlı kadın ve oğlunun cesedi evde bulundu: Ekipler müdahale edemedi 

Dün 21.00 sularında Beylikdüzü’nde yaşanan olayda apartman sakinlerinin iddiasına göre 3 katlı binanın ortanca katındaki daireden ağır kokular gelmeye başladı. Bunun üzerine bina sakinleri, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

Olay yerine gelen polis, çağırdığı çilingir sayesinde kapıyı açtırdı. Sağlık ekipleri, daireye girer girmez aldıkları ağır kokudan dolayı içeridekilerin öldüğünü anladı. Cansız bedenleri almak için içeriye giren ekipler, odaların önlerine girdiklerinde şok eden bir notla karşılaştı. “Bomba düzeneği var, yaklaşmayın.” yazan not sebebiyle odalara girilemedi. 



Ekipler kısa sürede teyakkuza geçti 

Durumun polise bildirilmesinin üzerine binadakiler tahliye edildi ve apartmanın olduğu yol da trafiğe kapatıldı. Çok sayıda itfaiye ekibi, polis ekibi, olay yeri inceleme ve bomba imha uzmanı olay yerine çağırıldı. Bomba imha uzmanının çalışması ise sonuçsuz kaldı çünkü evde herhangi bir bomba düzeneğine rastlanmadı. Fakat odada iki adet tabanca bulundu. Bunun üzerine ekipler, soruşturma başlattı. 

“Çabuk boşaltın bomba ihbarı var” 

Bina sakinlerinden bir vatandaş ise durumu şöyle anlattı: “Evde oturuyorduk polisler birden kapıyı çaldı. Çabuk boşaltın bomba ihbarı var, dediler. Ev sahibiyle görüştük o da bize dairede yaşlı bir kadının cesedinin olduğunu söyledi. O anda binada kötü bir koku vardı. Lüzumlu olan eşyalarımızı alıp evden çıktık. Bomba var açmayın, diye kapıya da not bırakmışlar. Çoluk çocuk hepimiz dışarda bekliyoruz.” 

Yorumlar (0)