Yarım saatte 247 çöp şiş yiyerek 13 bin TL kazandı

Denizli’de bir restoran tarafından düzenlenen ‘en fazla çöp şiş yeme’ yarışmasında yeni bir rekor kırıldı. Pandemiden dolayı geçtiğimiz sene gerçekleştirilemeyen yarışmaya Ankara’dan katılan Şahika Özen, 27 dakika içerisinde 247 tane çöp şiş yedi ve 13 bin TL ödülü almaya hak kazandı.

YAŞAM 17.10.2021, 15:08
Yarım saatte 247 çöp şiş yiyerek 13 bin TL kazandı

Denizli’de bir restoran tarafından düzenlenen ‘en fazla çöp şiş yeme’ yarışmasına katılım gösteren Şahika Özen, 37 dakika içerisinde 247 tane çöp şiş yedi ve 13 bin TL ödül kazandı.

Denizli Pamukkale’deki bir restoranda 5 sene önce çöp şiş yeme yarışması başlatan işletme ortakları Yusuf ve Mehmet Kaya, belirlenen şartlar doğrultusunda dereceye giren kişilere ödüller veriyor.

Sosyal medya üzerinden yapmış oldukları canlı yayınlarla farklı şehirlerden yarışmacıları ağırlayan restoran sahipleri, pandemiden dolayı bir süre yarışmaya ara verdi.

İzlediği canlı yayınlarla belirlenen çöp şişin üstüne çıkabileceğini ifade eden Şahika Özen, Ankara’dan Denizli’ye gelip yarışmaya katıldı.

Evde denemeler yaptı

Özen, evde birkaç deneme yaparak yarışmaya hazırlandı ve restoranda da özel olarak hazırlanmış yerde izleyicilerin karşısına çıktı. Önündeki çöp şişleri yiyen Özen, tam 37 dakikada 247 tane çöp şiş yedi ve yeni bir rekora imza attı.

2019 senesinde çöp şiş rekoru 230 olurken biçok kişinin hayretlerle izlediği yarışmanın rekorunu kıran Özen, işletme sahiplerince belirlenmiş olan 13 bin TL’lik ödülü aldı.

“Deneme amaçlı evde ne varsa onu yedim”

Şahika Özen, yarışmaya eğlenmek için katıldığını ve rekor kırdığını söyleyen Şahika Özen, “Uzun zamandır sosyal medya hesaplarından izliyordum. Evde 2 kez deneme yaptım. Eğlenmek için yarışmaya katıldım, kazandım ve çok mutluyum. Evde ne varsa yedim. Yiyebileceğimi hissettiğimde yarışmaya katıldım. Pes etmeyi düşünmedim. 240 tane yemek istiyordum. Onu bitirip, yarışmayı da tamamladım.” şeklinde konuştu.

“En fazla İstanbul’dan geliyorlar”

Öncesinde yarışmada ödüller verildiğini ve ilk kez böylesine çöp şiş yendiğini söyleyen işletme ortağı Yusuf Kaya ise, “Yaklaşık olarak 5 senedir yapıyoruz bu yarışmayı. İlk defa böyle bir rekor kırıldı. Yarışmacımız 13 bin TL’yi kazandı. Herhangi bir süremiz yok. Çok fazla gelmek isteyen müşteri oluyor, daha fazla şehir dışından geliniyor. Bunun dışında Konya, Eskişehir, Ankara, Bursa, İzmir gibi şehirlerden geliyorlar.” dedi.

Yorumlar (0)