"Yarbayım" diyerek polise hakaret eden kişi hakkında soruşturma başlatıldı!

Trafik polisleri tarafından gerçekleştirilen yol kontrolünde yarbay olduğunu ileri süren şahıs, polise çirkin bir şekilde hakaret etmişti. "Tabip Yarbay" olduğu ve İstanbul'dan bir hastanede görev yaptığı tespit edilen kişi hakkında soruşturma başlatıldı. 

YAŞAM 08.04.2020, 09:41 08.04.2020, 09:43

Konya'da 31 Mart günü gerçekleştirilen yol kontrolü sırasında trafik polislerinin nereden geliyorsunuz şeklinde sorular yönelttiği bir kişi, asker olduğunu belirterek polise hakaretler yağdırdı. 

Aracının durdurulması nedeniyle tartışmaya başlayan şahıs, polis memuruna hitaben "Komiserlere dahi askerlik yaptırdım" ifadelerini kullandı. 

Polis memurunun "Ben de askerlik yaptım, hem de şerefli bir şekilde" yanıtı üzerine de "Ben yarbayım, ne demek benim yarbay olmam ilgilendirmiyor. Bugüne kadar askerlik yaparken iyiydi. Bu kadar mı kaldı geriye." dediği görüldü. 

"Maaşın kaç para, ederin kaç para?"

Daha sonra da kendisine tepki gösteren polis memuruna bir amir gibi "Bağırma, sesini çıkartma benim yanımda. Yarbayım ben yarbay." ifadelerini kullandı.

Polis memuru ile tartışmaya sürdüren şahıs, bu defa inanılmaz sözler sarf ederek, "Aramızda kaç gömlek var? Maaşın kaç para, ederin kaç para?" dedi.

Valilik soruşturma başlatıldığını duyurdu

Bunun üzerine polis ekipleri, görev başında kendileri ile tartışan ve hakaret eden şahıs hakkında suç duyurusunda bulundu. "Tabip Yarbay" olduğu tespit edilen şahsın İstanbul’da bir hastanede görev yaptığı ortaya çıktı.

Bursa Valiliği, polise mukavemet eden şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu ve soruşturma başlatıldığını bildirdi.
 

Yorumlar (0)