Yaptıkları deney, yüzünü ve vücudunu yaktı!

Televizyon yıldızları olan ve aynı zamanda sevgili olan AJ Pritchard ile Abbie Quinnen, bir deney yapmaya karar verdi. Ancak deneyin sonucu, hayatlarının felaketini yaşamalarına neden oldu. Yüzü ve vücudu yanan Abbie Quinnen’e deri nakli yapıldı.

YAŞAM 29.03.2021, 12:40
Yaptıkları deney, yüzünü ve vücudunu yaktı!

Deney yapmak uğruna hayatlarını hiçe saydılar, yüzü ve vücudu yanınca deri nakli yapılmasına karar verildi. İngiliz televizyon yıldızı ve aynı zamanda dansçılık da yapan AJ Pritchard ve sevgilisi televizyon yıldızı Abbie Quinnen, sosyal medyadaki fenomen oldukları kanalda bir video yayınlamak istediler. Yapacakları deney, bir şarap şişesinin ateş ve iple nasıl ikiye ayrıldığını göstermek üzerine oldu. Vazo yapmak için bu yola başvuran ikili, bunun üzerine videoyu çekmek için girişime başladılar.



Deri nakli yapıldı

Deneye çok yakın duran Abbie Quinnen, en büyük zararı yaşayan kişi oldu. Başarısızlıkla sonuçlanan deneyle beraber bir patlama oluştu. Yaşanan ufak çaplı patlamada, Abbie'nin yüzü ve vücudunda yanıklar oluştu. Sevgilisine ilk müdahaleyi yapan AJ Pritchard, ateş söndürür söndürmez ambulans çağırdı.  Hastaneye kaldırılan Abbie Quinnen, yoğun bakıma alındı.  Yüzü ve vücudunun farklı yerlerinde üçüncü derece yanık olduğu belirlenen Quinnen, Chelsea ve Westminster Hastanesi'nin uzman yanık birimine gönderildi. Quinnen’e burada, deri nakli yapılmasına karar verildi.


Adeta dehşeti yaşadı

Hayatının şokunu yaşayan Abbie Quinnen’in yüzünde oluşan yanıklar, yaşanan felaketin derecesini gözler önüne sermiş oldu. Vücudunun çok yeri ise bandajla bağlı olan Quinnen, deri nakli olmak üzere ameliyata alındı. Hayatının gözlerinin önünden geçtiğini söyleyen Abbie, dehşet derecede titrediğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)