Yangın söndürme tatbikatı gibi düğün  

Kırıkkale’deki bir düğünde gelin ve damat, klasik kıyafetler yerine yangın söndürme kıyafeti ile davetlilerin karşısına çıkınca vatandaşlar şaşkına uğradı. Damat Çetin Delice tarafından organize edilen düğün töreninde yangın söndürme tatbikatı da yapıldı. Çetin Delice, işinin zorluğunu ev hanımı eşine anlatmak için böyle bir yöntemi tercih ettiğini dile getirdi. 

YAŞAM 25.10.2021, 11:54 26.10.2021, 09:46
Yangın söndürme tatbikatı gibi düğün  

Kırıkkale Orman İşletme Müdürlüğü’nde yangın söndürme personeli olarak görev yapan Çetin Delice, mesleğinin zorluğunu ev hanımı eşi Neşe Delice’ye anlatmak için oldukça farklı bir düğün töreni organize etti. Kent Ormanı’nda gerçekleştirilen düğün töreninde çift nikah masasına, klasik gelinlik ve damatlık yerine yangın söndürme kıyafeti ile oturdu. 



Herkes şaşkınlık içerisinde kaldı 

Gelin ve damadın yangın söndürme tulumu içerisinde olduğunu gören davetliler, şaşkınlık yaşadı fakat nikah kıyıldıktan sonra herkes doyasıya eğlendi. Damat Çetin Delice, bir tür farkındalık oluşturmak adına düzenlediği bu tören için şu ifadeleri kullandı: “Ülkemiz için orman yangınları büyük felaket. Bunlarla uğraşan orman işçilerinin ne denli zorluklar çektiğini başta eşim olmak üzere herkese anlatmak istedim. Fakat bu anlatımın sözlü olduğunda yetersiz kalacağını düşündüm. Ben de böyle bir organizasyona imza attım. Bu organizasyon benim çok hoşuma gitti. İnşallah eşim de beğenmiştir.” 



“Eşimle gurur duyuyorum” 

Neşe Delice: “Eşimin isteğini kırmayarak kıyafeti giydim. Eşim, ormanları koruyor. Kendisiyle ve yaptığı işle çok gurur duyuyorum.” 



Yorumlar (0)