Yalova’da çıkan yangın 6 saattir söndürülemiyor

Yalova’nın Altınova ilçesindeki kereste fabrikasında gece 03.00 sularında çıkan yangın yaklaşık 6 saat geçmesine karşın söndürülemedi. Yangın sırasında ufak çağlı patlamaların yaşandığı görülürken alevler kısa sürede tüm işletmeye yayıldı. Yalova ve Kocaeli itfaiyeleri yangına müdahale ediyor.

YAŞAM 24.04.2022, 09:06
Yalova’da çıkan yangın 6 saattir söndürülemiyor

Yalova’nın Altınova ilçesine bağlı Kaytazdere mevkiinde bulunan bir kereste fabrikasında yangın çıktı. Alevleri ilk görenlerin işçiler olduğu belirtilirken çalışanların itfaiyeye haber vermesi üzerine bölgeye ilk olarak Yalova Altınova itfaiyesi sevk edildi. Ancak fabrika içindeki maddenin kolayca tutuşabilir olması sebebiyle alevler kısa sürede tüm işletmeye yayıldı. Yalova Altınova itfaiyesine destek olarak Yalova merkez ve Kocaeli itfaiyesinden de yardım istendi.



Yangın 6 saattir söndürülemedi

Bu gece 03.00 sularında başlayan yangın yaklaşık 6 saattir söndürülemedi. Yangın sebebiyle bölgeye çevre ilçe ve illerden daha fazla itfaiye ekibi sevk edildi. Jandarma ve sağlık ekipleri de olay yerine intikal etti. Yangının çıkış sebebinin henüz belirlenmediği öğrenildi. 





Yorumlar (0)