Yalova'da eşine 'Barışmazsan evi havaya uçururum' dedi, dediğini yaptı

Yalova'ya bağlı Çınarcık ilçesinde bulunan bir binada meydana gelen doğalgaz patlamasının altından bir aile dramı çıktı. Patlamanın, eşi ile barışmak isteyen Ömer Erdem’in doğalgaz vanaları açtıktan sonra çakmağı ateşlemesi ile meydana geldiği belirtildi.

YAŞAM 28.02.2021, 22:58 13.03.2021, 13:19
Yalova'da eşine 'Barışmazsan evi havaya uçururum' dedi, dediğini yaptı

Yalova’ya bağlı Çınarcık ilçesinde ikamet eden 33 yaşındaki Ömer Erdem, kısa bir süre evvel eşi Gönül Erdem ile şiddetli geçimsizlik sebebi ile evliliklerini sonlandırdı. Ömer Erdem, pişman olduğunu dile getirerek, eşi ile barışmak için akrabalarıyla görüşmeler gerçekleştirdi fakat netice alamayınca ayrıldığı eşini telefonla aradı ve "Eğer eve dönmezsen evi havaya uçuracağım." dedi. 

Ağır şekilde yaralandı

Ayrıldığı eşi barışma teklifini reddedince, Çınarcık ilçesine bağlı Harman Sokak'ta bulunan apartman dairesinde doğalgaz vanalarını açarak beklemeye başladı. Bir süre sonra çakmağını ateşlemesi ile birlikte apartmanın 3. katında patlama yaşandı. 5 katlı apartmanın üçüncü katında yaşayan Ömer Erdem, ağır yanıklarla Yalova Devlet Hastanesi'ne nakledildi. Burada gerçekleştirilen ilk tedavisinin ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edilen Erdem’in yanık ünitesindeki tedavisine devam ediliyor.







Yorumlar (0)