Vurulan köpeğin röntgen filmi şaşkınlığa uğrattı!

Antalya'da büfe işleten M.U., bahçesine girip tavuklarına saldırdığını iddia ettiği köpeği av tüfeğiyle vurdu. Köpeğin sahibi Tuncay Şengül, M.U.'dan şikayetçi olurken, hayvanın vücut röntgeninde yüzlerce saçma olduğu tespit edildi.

YAŞAM 21.10.2019, 15:43
Vurulan köpeğin röntgen filmi şaşkınlığa uğrattı!

Antalya'da yaşayan Tuncay Şengül, geçen cumartesi günü Konyaaltı ilçesindeki iş yerinde beslediği 1 yaşındaki labrador cinsi köpeğinin, iş yerinin yanında bulunan büfenin bahçesine girmesi nedeniyle büfe sahibi M.U. tarafından tüfekle vurulup yaralandığını öne sürerek şikâyetçi oldu.

Tuncay Şengül, olayın hemen ardından veterinere götürdüğü köpeğini, tedavisinin ardından bugün teslim aldığını bildirdi. 

Çok sayıda saçma tespit edildi

Köpeğe ait röntgen filmi ise şaşkınlığa uğrattı. Röntgen filminde ise baş, boyun, kol, göğüs ve bacak kısımlarında çok sayıda saçma tespit edildi. 

Hayvan hastanesi tarafından jandarmaya verilmek üzere bir de rapor tutuldu. Raporla birlikte jandarma karakoluna giden Tuncay Şengül, köpeğini vuran M.U.'dan şikâyetçi oldu. 

"Köpeğin yanında olsaydık belki bizi de vururdu"

Köpeğin hiçbir canlıya hasar vermemesine rağmen av tüfeğiyle vurularak ciddi yaralar almasının hiçbir şekilde izah edilemeyeceğini kaydeden Şengül, "Kimseye zarar vermedi bu zaman kadar. Bahçeyi temizlemek için açmıştık ama yan komşunun alanına geçmiş. Köpek oyun amaçlı tavuk ve kazların arkasından koşmuş o da ölmesini istediği için direkt sıkmış. Köpeğin yanında olsaydık belki bizi de vururdu. Hayvanı sevmeyen insanı da sevmez. Elinde silah görmedim ama 'Ben vurdum' dedi." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)