Virajı alamayan demir yüklü tır, 5 kişilik aileyi uykuda yakaladı

Sarıyer’de yolda ilerlerken virajı alamayan tır şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybetti. İnşaat demiri yüklü tır, 5 kişilik ailenin yaşadığı gecekondunun üzerine devrildi.

YAŞAM 15.04.2022, 09:00 16.04.2022, 10:16
Virajı alamayan demir yüklü tır, 5 kişilik aileyi uykuda yakaladı

İstanbul Sarıyer’de bu sabahın ilk ışıklarında akıl almaz bir kaza gerçekleşti. Maden Mahallesi Özdereiçi Caddesi’nde ilerleyen 34 BV 104 plakalı, Remzi B. idaresindeki inşaat demiri yüklü bir tırın direksiyon hakimiyeti kaybedildi. Virajı alamadığı öğrenilen tır, yolun kesişim noktasında bulunan bir gecekondunun üzerine devrildi.



Gecekondudakiler kazaya uykuda yakalandı

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve kolluk kuvveti sevk edildi. 5 kişilik ailenin yaşadığı gecekonduda sıkışan Türkan Tosun, Furkan Tosun, Rafet Tosun, Ayşe Tosun ve İbrahim Tosun sırayla evden çıkartıldı. Rafet, Türkan, Ayşe ve İbrahim Tosun’un durumlarının iyi olduğu belirtildi ve çevredeki hastanelere kaldırıldılar. Tır şoförü Remzi B. Şişli Eftal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken evden yaralı olarak çıkartılan Furkan Tosun’un güncel durumu hakkında bilgi verilmedi.









Yorumlar (0)