Vicdanları sızlatan olayın detayları ortaya çıktı

Uşak'ta bir tarlanın kenarındaki sırt çantasında cansız bedeni bulunan bebeğin baba ve annesi olduğu belirlenen zanlılar tutuklandı.

YAŞAM 22.01.2023, 23:05 23.01.2023, 18:00
Vicdanları sızlatan olayın detayları ortaya çıktı

Uşak Emniyet Müdürlüğü personelleri, Fatih Mahallesi Orhan Gazi Caddesi üzerindeki bir tarlanın kenarında geçtiğimiz çarşamba günü bebek cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili tahkikatta, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 4 Ocak 2023'te dünyaya gözlerini açan bir bebeğin nüfusa kaydedilmediğini tespit etti.



İki kişi tutuklandı


Emniyet güçleri, hastanede doğuran 27 yaşındaki K.G.'nin, Ünalan Mahallesi üzerindeki bir apartta konakladığını belirledi. Genç kadın gözaltına alındı. K.G.'nin verdiği ifade doğrultusunda bebeğin babası olduğu öngörülen 28 yaşındaki S.D. de yakalandı.

Genç kadın ifadesinde Bartın'da ikamet ettiğini, sanal ortamda tanıştığı S.D. ile bir seneyi aşkın bir süredir ilişkileri olduğunu, dönem dönem Uşak'a gelerek S.D. ile birlikte kaldığını, evlilik dışı ilişkilerinden ailelerinin haberdar olmaması ve bakamayacaklarını düşündüklerinden dolayı bebeği ölüme terk ettiklerini dile getirdiği belirtildi.

Polis karakolundaki işlemlerin akabinde adliyeye getirilen S.D. ve K.G. çıkarıldıkları hakimlik tarafından tutuklandı.



Olay


Fatih Mahallesi Orhan Gazi Caddesi üzerinde küçükbaş hayvan çiftliği olan R.H., geçtiğimiz 18 Ocak tarihinde emniyet güçlerini arayarak çiftliğinin hemen karşısındaki boş tarlanın yanındaki sırt çantasında bebek cansız bedeni bulduğunu ihbar etmişti. Olaya ilişkin tahkikat başlatılmıştı.

Yorumlar (0)