Veteran kaleci, maç sırasında kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti

43 yaşındaki veteran kaleci Fatih Mumcu, maç sırasında fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan kaleci, hayatını kaybetti.

YAŞAM 18.04.2022, 10:08 18.04.2022, 16:14
Veteran kaleci, maç sırasında kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti

Bodrum Belediyesi Masterlar ve 9 Eylül Masterlar takımlarının arasında oynadıkları Ege Bölgesi Masterlar Ligi final maçında kaleci olan Fatih Mumcu, maç sırasında fenalaştı. Hastaneye kaldırılan kaleci yaşamını yitirdi.

Takımlar, Karşıyaka'da Hasan Türker Sahası'nda karşılaştı. Burada oynana maçın 40. Dakikasında kaleci Fatih Mumcu'nun birden yere düştüğünü fark eden hakem, hemen maçı durdurdu ve sağlık görevlilerini çağırdı.

Hastanede kurtarılamadı

Maç sahasında sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Mumcu, sonrasında ambulans ile Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Kaleci, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen ne yazık ki kurtarılamadı. Yapılan ilk teşhise göre Mumcu'nun kalp krizi geçirdiği açıklandı.

Mumcu’nun fenalaştığı anlar kamerada

Mumcu’nun rahatsızlanıp fenalaştığı anlar, maçı görüntüleyen Ege Bölgesi Masterlar Futbol Federasyonu’nun kamerasına yansıdı. Kameradaki görüntülerde kalesine gönderilen topa müdahale etmeye çalışan Mumcu'nun yere düştüğü ve diğer oyuncuların fark edip hemen Mumcu’nun yanına gittiği görülüyor.

Yorumlar (0)