Venezuella'dan gelen kuryenin bağırsakları İstanbul'da patladı

Mide ve bağırsaklarında uyuşturucu taşıyarak Türkiye’ye giriş yapmak isteyen Venezuellalı bir şahıs, kapsüllerin patlamasıyla birlikte bayıldı. Bayılan şahsı sağlık ekiplerine teslim eden Türk polisi, çekilen filmlerde görülen 12 adet kokain kapsülünü tespit etti. Kısa bir ameliyat ile vücudundaki kapsüller alınan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

YAŞAM 03.01.2022, 14:51 03.01.2022, 15:00
Venezuella'dan gelen kuryenin bağırsakları İstanbul'da patladı

Venezuella uyruklu Carlos Manuel isimli bir şahıs, 18 Aralık 2021 tarihinde Karakas’tan İstanbul’a uçakla geldi. Uçaktan indikten sonra pasaport kontrolü için sıraya girmeye hazırlanan şahıs, aniden bayıldı. Kimsenin ne olduğunu anlamadığı o anda olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağırıldı. 



Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Carlos Manuel’in aniden bayılmasının altında uyuşturucu kapsüllerinin olduğundan şüphelenen polis ve sağlık ekipleri şahsı tomografiye aldı. Yapılan kontrollerde Carlos Manuel’in mide ve bağırsaklarında toplam 12 adet kapsül kokain tespit edildi. 



Ameliyatın ardından cezaevine gönderildi 

Hastanedeki kısa ameliyatta vücudundaki kapsüller çıkartılan şahıs, bağırsaklarının patlaması sebebiyle hastanede bir süre tedavi görmüştü. Tedavisi önceki gün sona eren yabancı uyruklu kurye, Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi. Carlos Manuel, uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklandı. 

Yorumlar (0)