Vali mest oldu!

Trafik denetim noktasını ziyaret eden Edirne Valisi Ekrem Canalp, denetim için durdurulan bir minibüse binip herkesi maskeli görünce mest oldu.

YAŞAM 30.07.2020, 13:51
Vali mest oldu!

Kurban Bayramı öncesinde trafik denetimi noktasını ziyaret eden Edirne Valisi Ekrem Canalp, maske kullanan Edirnelilere şükranlarını sundu.

Bayramlaşma programı çerçevesinde Edirne girişindeki trafik kontrol noktasında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret eden Edirne Valisi Ekrem Canalp, tüm güvenlik güçlerinin Kurban Bayramı'nı kutladığını belirtti.

Polis ekiplerinin denetim maksadıyla durdurduğu minibüse binen Edirne Valisi Ekrem Canalp, yolcuların tamamının maske kullandığını görünce mutluluğunu dile getirdi. Yolculara teşekkür eden Edirne Valisi Ekrem Canalp, herkesin bayramlarını kutladı.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde maske kullanmanın hem kendini hem de toplumu korumak bağlamında önemli bir görev olduğunun altını çizen Edirne Valisi Ekrem Canalp, "Herkesin maskesini taktığını görmek beni çok mutlu etti. Herkesin birbirinin hakkına hukukuna saygı gösterdiğini görmek mutluluk verici. Türkiye'de her yerde görmek istediğimiz de budur." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "TaMaM" formülünü hatırlatan Edirne Valisi Ekrem Canalp, Temizlik, Maske ve Mesafe ile salgının üstesinden gelinebileceğini belirterek, tüm Edirnelilere teşekkür ettiğini ve tüm Edirnelilerin Kurban Bayramı'nı şimdiden tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)