Vahşetin görüntülerini istasyon kameraları yakaladı

Adana'da bir sürücü genç kadına çarpıp yol ortasında bırakıp kaçtı. Bir istasyona giren cani sürücü, lastiğe sıkışan genç kadının montunu çıkarıp çöpe attı. Çarpıp yol ortasında bıraktığı kadının üzerinden çok sayıda aracın geçtiği ve cesedinin parçalara ayrıldığı belirlendi.

YAŞAM 02.02.2020, 15:08
Vahşetin görüntülerini istasyon kameraları yakaladı

Adana'da yol kenarında parçanmış hâlde cesedi bulunan kadının ölümü ile ilgili sır perdesi aralandı. Genç kadına yolun karşısına geçmek isterken bir aracın çarptığı, diğer araçların da peş peşe üzerinden geçmesi sonucu parçalara ayrılarak hayatını kaybettiği tespit edildi. Genç kadına çarpıp kaçan sürücünün, kadının aracının lastiğine sıkışan montunu çıkartıp çöpe attığı anlar da güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Alınan bilgilere göre, olay 1 Şubat Cumartesi günü saat 06.00 sıralarında D-400 karayolu Çakaldere mevkisinde yaşandı. İddialara göre Konya'dan Ceyhan'a gelen Mehtap Ateş isimli genç kadın, duygusal yakınlık beslediği Murat A. ile buluşup gezmek için Murat A. ve arkadaşı Doğan T. ile birlikte otomobille Adana'ya gitmek üzere yola çıktı. Otomobille Adana merkezine doğru giderken Mehtap Ateş, tuvalet ihtiyacının olduğunu söyleyip, arkadaşından otomobili durdurmasını istedi. Araçtan inip uzaklaşan Mehtap Ateş geri dönmeyince Murat A. merak edip inip Mehtap Ateş'i aramaya başladı. Murat A., Çakaldere mevkisinde yolda ceset parçaları olduğunu gördü. Kıyafetinden cesedin arkadaşı Mehtap Ateş’e ait olduğunu anlayan Murat A., hemen 155 polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekibi, genç kadının kimliğini ve üzerine kan bulaşmış fotoğrafını buldu. Genç kadının nasıl öldüğünü araştırmaya başlayan Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mehtap Ateş'in trafik kazasına kurban gittiğini tespit etti. İncelemenin ardından Mehtap Ateş'in parçalanmış cesedi hastane morguna götürüldü. Mehtap Ateş'in cenazesi yakınları tarafından alınıp Konya'da defnedildi.

Delil yok etme çabaları kamera kayıtlarında

Bu arada polis yaptığı çalışmada Mehtap Ateş'e önce H.Ö. idaresindeki aracın çarptığını, daha sonra ise transit yol olduğu için arkadan gelen araçların cesedin üzerinden geçtiğini belirledi. Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptığı çalışmalar sonucunda Mehtap Ateş'e çarpan aracın güvenlik kamerası kayıtlarını buldu. Görüntülerde H.Ö.'nün Mehtap Ateş'e çarpıp kaçtıktan sonra bir istasyona girdiği, burada durup aracını kontrol ettiği görülüyor. H.Ö.'nün arka sağ tekerde genç kadının montunun kaldığını görüp bunu çıkarttığı ve çöpe attığı, daha sonra da aracında oluşan hasarı, kaza yaptığının anlaşılmaması için tamir etmeye çalıştığı görülüyor. Görüntülerden zanlı H.Ö.'nün aracının Adana Havalimanı'nda olduğunu belirleyen Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, havalimanına giderek araca el koyarken, zanlı H.Ö.'nün İstanbul'a gittiği tespit etti. Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kazanın ardından kaçan H.Ö.'yü yakalamak için operasyon başlattı.

Yorumlar (0)