Üzerlerine ağaç devrilen 2 kişi öldü

Sinop’a bağlı Erfelek ilçesindeki Tatlıca Şelaleleri’nde üzerlerine ağaç devrilen iki kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ise yaralandı.

YAŞAM 29.09.2022, 18:50 30.09.2022, 15:18
Üzerlerine ağaç devrilen 2 kişi öldü

Sinop'a bağlı Erfelek ilçesindeki Tatlıca Şelaleleri'nde gezinti yapmaya çıkan ziyaretçilerin üzerlerine ağaç devrilmesi neticesinde iki kişi can verdi, bir kişi de yaralandı.

2 ölü, 1 ağır yaralı

Tatlıca Şelaleleri'nde gezinti yapmaya çıkan ziyaretçilerin üzerlerine ağaç devrilmesi neticesinde Elvan Sümer ve Yaşar Pendik olay mahallinde can verdi. 

İhbar üzerine olay mahalline ulaşan sağlık personelleri tarafından Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne nakledilen İsmail Sümer'in ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Vali Karaömeroğlu'ndan açıklama

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, basın mensuplarına, ziyaretçilerin üzerine ağaç devrilmesine yönelik ihbarda bulunulmasının akabinde sağlık ve kurtarma personellerinin olay mahalline ulaştıklarını ifade etti. 

Olayda iki kişinin vefat ettiğini, yaralanan bir kişinin ise sağlık personelleri tarafından hastaneye nakledildiğini kaydeden Karaömeroğlu, olaya ilişkin inceleme başlatıldığını sözlerini ekledi.

Yorumlar (0)