Üzerine kaynar su dökülen 11 yaşındaki çocuk tedavi altına alındı

Ağrı’da, 11 yaşındaki Eren, kardeşi ile oyun oynadığı sırada sıcak su dolu kovaya çarptı. Sıcak su dolu kovanın üzerine döküldüğü Eren’in vücudunda yanıklar oluştu.

YAŞAM 25.03.2021, 13:31 26.03.2021, 09:23
Üzerine kaynar su dökülen 11 yaşındaki çocuk tedavi altına alındı

Ağrı Doğubayazıt’ta meydana gelen olayda, Anne Hatice Han, çocuğunun banyo yapması için sıcak su dolu bir kova hazırlaması üzerine olanlar oldu.

Birinci ve ikinci derece yanık

Kardeşiyle oyun oynadığı sırada dengesini kaybeden 11 yaşındaki Eren, sıcak su dolu kovaya çarpınca kova yere düştü ve kovadaki sıcak su üzerine döküldü.

Acilen hastaneye kaldırılan ve vücudunda, yüzünde, omzunda ve boynunda birinci ve ikinci derecede yanık oluşan Eren, Doğubayazıt’taki ilk tedavisinden sonra Erzurum Şehir Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Hastanede tedavisi devam eden 6. sınıfta eğitimine devam eden Eren, derslerini de ihmal etmedi.

“Özel Harekat Polisi olmak istiyorum”

Tedavi altında bulunduğu hastanede olayla ilgili açıklama yapan ve derslerine çalışmayı ihmal etmeyen Eren, Özel Harekat Polisi olmak istediğini açıkladı. Eren’in yaşadığı kazaya ilişkin 5 çocuğu olan Anne Hatice Han, çocukları için çabaladığını ve oğlu Eren’in en büyük hayalinin Özel Harekat Polisi olmak olduğunu ifade etti. 

Yorumlar (0)