Uyuşturucunun kökünü kurutacaklar: 33 kişi tutuklandı!

Konya'da narkotik şube ekipleri tarafından yürütülen "Kökünü Kurutacağız" isimli operasyon kapsamında 33 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde, hassas tartı, silah ve para ele geçirildi.

YAŞAM 25.09.2022, 13:34 26.09.2022, 10:31 Hakan Öksüz
Uyuşturucunun kökünü kurutacaklar: 33 kişi tutuklandı!

Konya Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu üretimi yaptığı tespit edilen çeteye karşı operasyon düzenledi. Narkotik ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu, piyasaya uyuşturucu sürmek isteyen şahıslar tespit edildi. Konya il merkezinde birçok adres tespit edildi, "Kökünü Kurutacağız" isimli operasyon başladı.

Adreslere eş zamanlı baskın yapıldı

Operasyonda çok sayıda uyuşturucu üreticisi ve sokak satıcısı yakalandı. Yapılan baskınlarda 2 bin 900 gram metamfetamin, 2 bin 700 gram eroin ve 555 gram esrara el konuldu. Narkotik ekipleri tarafından yapılan aramalarda 6 adet ruhsatsız silah, çok sayıda fişek, 6 adet hassas terazi, 70 adet Hint keneviri ve 100 adet uyuşturucu hap, 18 bin lira ele geçirildi. 

Eldiven içine saklanmış eroin bulundu!

Eldiven içine saklanmış eroin ve bir saksının içine konulan Hint keneviri, polisin titiz çalışması sonucu bulundu. Gözaltına alınan 33 şüpheliden 31'inin ilk etapta tutuklandığı belirtildi. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen ve gözaltı kararı verilen 2 kişi ise operasyon kapsamında yakalanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)