Üst geçide çıkan genç kız, bekçileri görünce caddeye fırladı ve trafiği birbirine kattı

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, psikolojik problemleri olduğu belirtilen ve üst geçide çıkan genç kız, emniyet güçleri, sağlık ve itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. 

YAŞAM 12.06.2021, 15:44 13.06.2021, 12:45
Üst geçide çıkan genç kız, bekçileri görünce caddeye fırladı ve trafiği birbirine kattı

Üst geçide çıkan genç kız, bekçilerin yanına geldiğini fark edince üst geçitten inerek caddede atladı ve trafiği tehlikeye soktu. 

Polis merkezine götürüldü

Olay, dün gece 23.30 sıralarında Muratpaşa ilçesindeki yaya üst geçidinde meydana geldi. Psikolojik problemleri olduğu belirtilen 20’li yaşlardaki genç kız, üst geçitte bulnan beton kolonlara oturdu. Tehlikeli hareketler sergilemeye başlayan genç kızı görev çevredeki vatandaşlar, olayı ekiplere ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Üst geçitte bulunduğu sırada çevredekilere bağıran genç kızı, yanındaki bir vatandaşın sakinleştirme çabaları başarılı olamadı. Bölgeye gelen itfaiye ve sağlık ekiplerini yarım saat boyunca uğraştıran genç kız, bekçilerin yanına gelmeye giriştiğini fark edince aniden caddeye atlayarak kaçmaya başladı. 

Trafiğin bulunduğu caddeye çıkan genç kız, aniden koşmaya başladı ve peşinden gelen bekçilere yakalanmamak için demir bariyerlerden atlayarak karşı şeritten ilerlemeyi sürdürdü. Hem yoldaki sürücülerin hem de kendi hayatını tehlikeye atan genç kız, bekçiler tarafından şans eseri bir kazaya sebebiyet vermeden yakalandı. 

Sağlık kontrolünden geçirilen genç kız, ardından polis merkezine götürüldü. 

Yorumlar (0)