Ünlü tatlıcı öldürüldü

Adana’da arkadaşının iş yerinde oturduğu esnada bir kişinin silahlı saldırısına maruz kalan ünlü kadayıfçı Olcay Tekin, kaldırıldığı sağlık tesisinde yaşamını yitirdi.

YAŞAM 11.05.2022, 18:15
Ünlü tatlıcı öldürüldü

Aktarılan bilgiler doğrultusunda, söz konusu olay, Seyhan ilçesindeki Hurmalı Mahallesi üzerinde yaşandı. Bugün öğlen saatlerinde ünlü tatlıcı Olcay Tekin, tatlı imalathanesine doğru yola çıktı. Tekin, buradan da arkadaşı ve komşusu olan tamircinin dükkanına gitti. Bahse konu arkadaşıyla sohbet ettiği esnada Tekin'in yanına gelen bir şahıs, tabancayla yedi kez ateş etti. 

Kurtarılamadı

Şüpheli şahıs, motosiklete binerek olay mahallinden uzaklaştı. Tekin ise arkadaşının çağırdığı ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Tekin, burada gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak can verdi. Tekin’in cansız bedeni otopsi işlemleri yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Şüpheli şahıs aranıyor

Emniyet mensupları ise zanlıyı yakalamak amacıyla bölgedeki ve motosikletin seyrettiği güzergahtaki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Bundan üç sene evvel de Tekin'in silahlı saldırıya maruz kaldığı, olaydan yara almadan kurtulduğu belirtildi. 

Yorumlar (0)