Üniversiteli kızı camide zorla öptü: Şeytana uydum!

Camide Kur'an okuyan 20 yaşındaki üniversiteli kızı zorla öpüp sarılan yaşlı adam gözaltına alındı.

YAŞAM 24.06.2019, 11:13 24.06.2019, 11:17
Üniversiteli kızı camide zorla öptü: Şeytana uydum!

KONYA'da, emekli vatandaş 62 yaşındaki Mazhar O, namaz kılmak için camiye giren üniversite öğrencisi 20 yaşındaki K.Y.'yi zorla öpüp sarıldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Mazhar O. emniyetteki ifadesinde, "Şeytana uydum" dedi.

Çirkin olay, 21 Haziran Cuma günü saat 15.00 sıralarında, Konya ilinin merkez Meram ilçesine bağlı Şükran Mahallesi'ndeki camide meydana geldi. İddialara göre üniversite öğrencisi K.Y., öğle namazını kılmak için caminin kadınlar bölümüne girdi. Namaz kılan genç kız K.Y. Kur'an-ı Kerim okurken yanına emekli Mazhar O. geldi. "Benim ellerimi çok alim öptü, sen de öp" diyen Mazhar O., kızın teklifi reddetmesi üzerine bu kez de cep telefonu numarasını istedi. Mazhar O., numarasını da vermeyen K.Y.'nin bu kez sırtını okşayıp, zor kullanarak yanaklarından öptü. Kıza yanağını uzatıp, öpmesini isteyen Mazhar O., bir kez daha reddedilince bu kez de zorla genç kıza sarıldı.

Camiden hızla ayrılan K.Y., polis merkezine giderek, Mazhar O. hakkında şikayette bulundu. Üniversiteli kız K.Y. polise, "Namaz kılmak için caminin kadınlar bölümüne girmiştim. Namazdan sonra biraz Kur'an-ı Kerim okumak istedim ve Kur'an-ı Kerim'i alıp bir süre okumaya başladım. Bu sırada yanıma tanımadığı yaşlı bir adam geldi. benden elini öpmemi istedi. Çok sinirlendim ve hemen reddettim. Ben reddedince bu kez de cep telefonu numaramı istedi. Onu da vermeyince sırtımı okşayarak, yanaklarımdan zorla öptü. Daha sonra benim de kendisini öpmemi istedi. Yine geri çevirince bu kez de beni kucaklayarak sarıldı." dedi.

Üniversiteli kız K.Y.'nin şikayeti üzerine çalışma başlatan Konya İli Meram İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, caminin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntülerden yola çıkan ekipler, Mazhar O.'yu kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan yaşlı adam Mazhar O.'nun, emniyetteki ilk ifadesinde, "Şeytana uydum" dediği öğrenildi. Emekli olduğu öğrenilen Mazhar O. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.Hürriyet

Yorumlar (0)